BİZİ TAKİP ET!

Sümeyye Boyacı’ya iki ödül birden!

Türkiye’nin çeşitli branşlarda spor tarihini yansıtması açısından önem taşıyan 66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede, Milli sporcumuz Sümeyye Boyacı iki ödüle layık görüldü. 

Milliyet Gazetesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yılın Sporcusu Ödülleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyularak Volkswagen Arena’da seyircisiz gerçekleştirildi. 

Ödül törenine; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’in yanı sıra siyaset, spor, iş, sanat ve medya dünyasından birçok isim katıldı. 

1954 yılından bu yana okuyucularının oylarıyla belirlenen "Sporun En İyileri" bu yıl sporcuların 2019 yılında gösterdikleri performanslara göre değerlendirildi. 

66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri gecesinde Milli yüzücümüz Sümeyye Boyacı, ‘Gillette Venus Yılın Kadın Sporcusu’ ve ‘Yılın Paralimpik-Engelli Sporcusu’ ödüllerini kazanan isim oldu.

Törende iki ödül birden kazanan milli sporcumuza, Yüzme Milli Takımı Antrenörü Mehmet Bayrak eşlik etti. 

Sümeyye Boyacı’nın konuşması için tıklayınız. 



Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P