BİZİ TAKİP ET!

Sözümüzü tuttuk

Söz vermişlerdi, kupayla geldiler… Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye’ye gurur yaşatan tek ayaklı kramponlar, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’i ziyaret etti. Ampute Futbol Milli Takımı, imzaladıkları formayı İbrahim Eren’e hediye etti.

Avrupa şampiyonası öncesinde TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e makamında kupa sözü verdiler. Hedeflerine ulaştılar ve bu kez kupa ile TRT’yi ziyaret ettiler.Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk başkanlığındaki Ampute Milli Takım oyuncuları, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in konuğu oldular.

Kaptan Osman’ın finalde attığı golü seyreden milliler, o anı tekrar yaşadı.TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, engelli sporlarına pozitif ayrımcılık yapmaya ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Milli takım kaptanı Osman Çakmak da, TRT’nin Ampute futbolun yanısıra tüm engelli branşlara destek verdiğini dile getirdi.Ampute Milli Takım oyuncularının imzaladığı 1 numaralı forma, TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’e takdim edildi.

Öte yandan Ampute futbol süper ligi maçları, TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

TBESF Başkanı Arif Ümit Uztürk, "Şampiyona başlamadan önce Sayın TRT Genel Müdürümüz İbrahim Eren Bey’i ziyaretimizde bir söz vermiştik. Buraya inşallah şampiyonadan sonra şampiyonluk kupasıyla döneceğiz demiştik. Bugün o sözümüzü tuttuk ve TRT Genel Müdürümüze özellikle şampiyonadaki Türkiye müsabakalarını canlı olarak yayınladığı için teşekkür etmeye geldik" dedi.

Ampute Milli Takımı kaptanı Osman Çakmak ise "Sözümüzü tuttuk. Ampute milli takımı olarak sayın genel müdürümüze kupayı getirdik. Ve o da çok onurlandı. Maçı da tekrar beraber izlememiz, aynı ortamda. Çok duygulandı. Ben Türk halkına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P