BİZİ TAKİP ET!

Şampiyonlar Geleceğe Nefes Oluyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün "Şampiyonlar Geleceğe Nefes Oluyor" sloganıyla düzenlediği, milli sporcuların adının yaşatılacağı hatıra ormanı için fidan dikildi.

İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonu’nun yanında, 115 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı gençlik merkezi üyeleri ve gençlik liderlerinin de gönüllü olarak yer aldığı organizasyonda, 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na kota hakkı kazanan milli sporcularımızdan Elif İldem, Ayşegül Pehlivanlar, Fikri Gündoğdu, İsmail Ar ve Deniz Acar’ın da ismi, dikilen fidanlarda yaşatıldı.

Burada açıklamada bulunan Burhanettin Hacıcaferoğlu, sporcuların, çevreye ve doğaya saygılı birer vatandaş olarak yetişmelerinin önemine dikkati çekerek, "Şampiyonlar Geleceğe Nefes Oluyor sloganıyla toplandık. Tüm şampiyonlarımıza ağaç verildi. Şampiyonlarımızın hepsinin bir dikili ağacı olsun istedik. Ağaç bir nefestir. Doğayı ve çevreyi koruyan bir nesil yetiştirmemiz lazım. Gençlerimize de o bilinci vermek istedik. Şampiyon sporcular ve gönüllü gençlerimizle güzel bir etkinlik gerçekleştirdik." dedi.



Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Pendik Belediyesi Ampute Futbol Kulübü üçüncü.

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi son hafta maçlarının ardından, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü deplasmanda Trabzon Ortahisar Belediye Spor Kulübünü 5-1 yenerek sezonu ikinci olarak tamamladı.

Pendik Belediyesi Ampute Futbol Kulübü son hafta evinde lider Alves Kabloyu ağırladı. Karşılaşma 1-1 berabere biterken, Pendik Belediyesi Ampute Futbol Kulübü sezonu üçüncü olarak tamamladı.

Her iki takım başkanlarını teknik ekiplerini ve sporcularını tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P