BİZİ TAKİP ET!

Para Yelken Türkiye Şampiyonası Sona Erdi.

Para Yelken Türkiye Şampiyonası Sona Erdi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonunca düzenlenen Para Yelken Türkiye Şampiyonası, Adana Çukurova Üniversitesi TOHM Kano-Kürek kayıkhanesinde gerçekleştirildi.

5-11 Eylül tarihleri arasında Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Sarıçam Belediyesi işbirliği ile yapılan yarışlara farklı illerden 21 sporcu katıldı.

Gençler, Genel ve Erkekler olmak üzere üç kategorilerde yarışan sporcuların aldığı sonuçlar ise şu şekildedir:

Gençler:

1-Büşra Nur Çelik

2-Furkan Erçin

3-Emir Turnacıgil

Erkekler:

1-İbrahim Kalay

2- Atilla Altay

3-Ali Doğan

Genel

1-Miray Ulaş

2-İbrahim Kalay

3- Atilla Altay

Ayrıca şampiyonada verilen en centilmen sporcu ödülünü Yılmaz Kırıt,en genç sporcu ödülünü ise Yiğit Efe Yıldırım kazandı.

Ödül Töreninde dereceye giren sporcuların kupa ve madalyalarını TBESF Başkanı Muaz Ergezen ,Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin ,Belediye Başkanı Bilal Uludağ , TBESF Yönetim kurulu üyeleri Gülden Nacar, Halil İbrahim Sarı Adana Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar ve Sarıçam Belediyesi Spor İşleri Müdürü Kadir Gül verdi.

Törende konuşma yapan Başkan Ergezen’’Nasip olursa her branşımızı en üst seviyeye taşımayı vadetmiştik. Geldiğimiz günden bu yana da tüm branştaki arkadaşlarımızı destekliyoruz. Her gün yaptıklarımızın üstüne koyarak ilerlemeye devam edeceğiz.Yeter ki herkes spor yapsın ve hayata katılsın. Hedefimiz bu. Biliyoruz ki hepimiz birer engelli adayıyız. İnsanlarımızın bu duyarlılığını daha bilinir hale getirmeye çalışıyoruz. Biz insanlarımızla hemhal ve hemdert olmak için yola çıktık.Sporcularımızı tebrik ediyorum, İnşallah çok daha güzel başarıları ülkemize getirirler.Burada ki başarılar bizleri geleceğe dair umutlandırmakta.Bizi burada bir araya getiren tüm sporcu kardeşlerimize,emekçilere ,federasyon çalışanlarına ve hocalarımıza teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P