BİZİ TAKİP ET!

Oturarak Voleybol 1. Lig.2.Etap Müsabakaları

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan ve bu sene Karabük’te düzenlenen Oturarak Voleybol 1. Ligi 2. Etap müsabakaları açılış seremonisi ile başladı.

Seremoniye Karabük Valisi Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, TBESF Oturarak Voleybol MHK başkanı Ömer Ünal ve Asbaşkan Onur Hoşnut katıldı.

Yeni Mahalle Kapalı Spor Salonunda 2 grupta 10 takım süper lige yükselebilmek için yarışıyor.

1.günün ardın günü sonuçları ise şu şekilde:

A Grubu Saat 10:30 maçları

Karaman Engelliler SK.0-3 Karabük ASP GSK.

Mersin Beyazay SK.2-3 Ankara E.Serebral Palsi SK.
Diyarbakır OEGSK. – Bay

16:00

Ankara E.Serebral Palsi SK.3-0 Diyarbakır OEGSK.

Karabük ASP GSK.3-0 Mersin Beyazay SK.

Karaman Engelliler SK.-Bay

B Grubu Saat 13:00 maçları

Konya Şirin Genç SK. 3-0 Batman Ampute SK.

Mardin Kızıltepe EGSK. 2-3 Gaziantep Şehit Kamil ESK

Kahramanmaraş Onikişubat NF SK. – Bay

18:00

Gaziantep Şehit Kamil ESK 0-3 Kahramanmaraş Onikişubat NF SK.

Batman Ampute SK.0-3 Mardin Kızıltepe EGSK.

Konya Şirin Genç SK- Bay

Müsabakalar 15 Mayıs Pazar günü sona erecek.

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

OTURARAK VOLEYBOL 1.LİG 2. ETAP MÜSABAKALARI

FETHİYE SPOR SALONU TEKNİK TOPLANTI 30 MART 2017 SAAT ; 17,00MÜSABAKALAR; 31 MART- 02 NİSAN 2017

MÜSABAKALARDA 1 İDARECİ  VEYA   REFAKATÇİ, FİZYOTERAPİST,     1  ANTRENÖR  ( 2 KİŞİ) , 12 SPORCUYA ÖDEME YAPILACAKTIR.

2016-2017 SEZONU

OTURARAK VOLEYBOL
ETAPLI 1. LİG YARIŞMA STATÜSÜ

A GRUBU             B GRUBU

S.NO İLİ KULÜB ADI                        S.NO İLİ KULÜB ADI
1 ZONGULDAK KDZ EREĞLİ BLD.           1 ADANA UMUDUN IŞIGI
2 SAMSUN EKSPRES GENÇLİK               2 KARABÜK GENÇLİK HİZMETLERİ
3 ZONGULDAK ALAPLI ANADOLU          3 KONYA KONYA ENG.
4 DİYARBAKIR ORTOBETİK ENG.            4 MUGLA FETHİYE GENÇLİK HİZ.
5 KARAMAN GENÇLİK HİZMETLERİ

1 ) Müsabakalar Oturarak Voleybol Yarışma Talimatı ve İlgili diğer Yönergelerin hükümlerine göre oynanacaktır.
2 ) Yarışmalar 1. Etap, 2. Etap, Final ve Klasman Etabı üzerinden oynanacaktır.
3 ) 1. Ligin Oluşumu: 2015 – 2016 Sezonunda müsabakalara katılan ve ligi
Tamamlayan ve bu takımlardan 2016 – 2017 sezonu için katılım dilekçesi veren takımlar 1. Ligi oluştururlar.
4 ) 1. Lig 2015 – 2016 sezonunu tamamlayan ve 2016 – 2017 sezonunda katılım dilekçesi veren 9 takımın katılımı ile 5 ve 4 takımlı iki grupta, iki devreli lig usulüne göre oynanacaktır.
1. ve 2. Etap maçlar sonunda,
– Gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım lig usulü Final Etabı maçları oynamaya,
– Gruplarında üçüncü ve dördüncü ve beşinci olan 5 takım ise lig usulü klasman maçları oynamaya hak kazanırlar.
– Klasman grubunda son sırayı alan (9. Olan) takım bir alt lige düşer.

– Sporcu Lisans Tescil Vize ve Transfer Talimatının 8. Maddesi (c) ve (d) bendine göre; Takımlar birinci ve ikinci etap arasında transfer yapabilirler.
c) Sporcular, liglerin birinci devresinin bitimi ile ikinci devresinin başlangıç tarihleri arasında, kulüplerinden ilişiksiz belgelerini almaları halinde, sezon içinde müsabakalara katılmış olsalar dahi, taahhütname aranmaksızın ara transfer yapabilirler.
d) Sporcular, liglerin birinci devresinin bitimi ile ikinci devresinin başlangıç tarihleri arasında, lisanslı olduğu kulüpten izin almak kaydıyla, başka bir kulübe geçici transfer yapabilirler. Bu sporcular, sezon bitiminde hiçbir belge aranmaksızın, lisanslı oldukları kulübe geri dönerler.
5 ) Türkiye Kupası düzenlenmesi halinde, bir önceki yıl ilk dört sırayı alan takımlar turnuvaya katılma hakkı kazanırlar,
6 ) 2016-2017 sezonunda Birinci Lig takımları için yabancı oyuncu kontenjanı 1+1 (bir oyuncu sahada, diğeri takım sırasında) dir.
7 ) Etaplar:
İKİNCİ ETAP; Yeri ve Tarihi; FETHİYE  31 MART – 02 NİSAN  2017
(Cuma – Cumartesi Pazar)

FİNAL ETABI : 11-14 MAYIS 2017
(Cuma – Cumartesi – Pazar)

Katılan takımlar fikstüre göre maç yapacaklar ve bu müsabakaların puan ve averajları 2. Etap müsabakalarına taşınacaktır. 2. Etap müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar final etabını oynamaya hak kazanacaktır. Gruplarında 3. 4. Ve 5. Olan 5 takım klasman maçları oynayacaklardır. Bu maçlar neticesinde puan ve averaja göre genel sıralama yapılacaktır.
8 ) 1. Ligde müsabakalara katılarak tamamlayan ve katılım dilekçesi veren takımlar Federasyon tarafından oluşturulacak 2017-2018 sezonu ile ilgili statüde yer alacaklardır.
Federasyon 2. Ligdeki takımların oyuncu niteliği ve müsabaka kalitesini göz önünde bulundurarak, Teknik Kurul’un da uygun görüşüyle 1. Ligdeki takım sayısını arttırabilir.
1. Lig Statüsü takımların katılım durumuna göre her yıl Federasyon tarafından yeniden belirlenecektir,
9 ) Mali Yaptırımlar
Sezon başında müsabakalara katılmayı taahhüt eden takımlar ligi (1. Etap, 2. Etap ve Final Etabı) tamamlamak zorundadır. Mücbir sebepler (Doğal afet ve iklim şartları, Kanuni Grev, Seferberlik İlanı, Savaş Hali, Genel Salgın Hastalık, vb. durumlar), Trafik kazası veya Kulübün kapatılması vb. nedenler dışında bir nedenle ligi tamamlayamayan takımlar;
– 2. Lige düşerler
– Katılmadığı etap için Federasyonun ödeyeceği yevmiye ve yollukları, yasal faizi ile birlikte iade etmek zorundadırlar

PUANLAMA SİSTEMİ:
A) Bu sistemde, önceden belirlenmiş fikstüre göre, kulüp takımlarına puan esasına göre birbirleri ile seri müsabakalar yaptırılır ve müsabaka sonucu elde edilen puanlara göre sıralama yapılır.
3 – 0 ve 3 – 1 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (3) puan,
3 – 2 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (2) puan,
2 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (1) puan,
1 – 3 ve 0 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (0) puan verilir.
Hükmen galibiyet alan takımın toplam puanına (3) puan eklenir. Setler 25-0, 25-0, 25-0 olarak tescil edilir.
Bir veya birkaç takım tarafından kazanılan puanların eşitliği halinde, sıralama; kazanılan maç sayısına göre belirlenir. Kazandığı maç sayısı fazla olan takım üst sırada yer alır.
Kazanılan maç sayısına göre eşitliğin bozulmaması halinde; set averajı uygulanır. Bu uygulamada puanları eşit olan takımların müsabakalar sonunda aldıkları setlerin toplamı, verdikleri setlerin toplamına bölünür. Sıralama, büyük sayıya sahip olan takım üst sırada yer alacak şekilde yapılır.
Eşitliğin kazanılan set sayılarına göre de devam etmesi halinde; eşitliği devam eden takımların yaptıkları tüm müsabakalar sonunda aldıkları sayıların toplamı, verdikleri sayıların toplamına bölünür. Takımlar, çıkan sayının büyüklüğüne göre yukarıdan aşağıya sıralanır.
Eşitlik yine de bozulmamışsa bu durumdaki takımların kendi aralarında yaptıkları müsabakalardaki maç, puan, set ve sayı averajına sıra ile başvurularak sıralama belirlenir.

TOP: MİKASA MVA 200 (Lacivert-Sarı) Renkli Top ile oynanacaktır.

KIYAFETLER: Sporcu ve teknik heyetin kıyafetleri yarışma talimatına uyun olmak zorundadır.

TEKNİK KADRO:
2016-2017 sezonunda 1.Lig Kulüplerinin resmi müsabaka kadroları ise en fazla 12 (on iki) sporcu olarak belirlenmiştir.

Türkiye 1.liginde sahaya çıkacak teknik ekibin ( Koç, Yardımcı Koç, Masör) sezon için Federasyondan sahaya çıkış belgesi alması zorunludur.

– Başhakemin resmi ısınmayı başlattıktan sonra, oyun sahasında sadece müsabaka cetvelinde isimleri yazılı bulunanlar kalacaktır.

Statüde yer almayan her türlü konuda Yarış Talimatının ilgili hükümleri geçerlidir.

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

OTURARAK VOLEYBOL 1.LİG 2. ETAP MÜSABAKALARI

FETHİYE SPOR SALONU TEKNİK TOPLANTI; 31 MART 2017 SAAT; 10,00MÜSABAKALAR; 31 MART- 02 NİSAN 2017


ÖNEMLİ AÇIKLAMA;
MÜSABAKALARLA İLGİLİ ÖDEMELER BÜTÇE SIKINTISI NEDENİYLE MERKEZ ÖDEME ŞEKLİNDE YAPILABİLECEĞİNDEN, KATILIMCILARIMIZIN MÜSABAKALARA GELİRKEN MADDİ YÖNDEN HAZIRLIKLI GELMELERİ GEREKMEKTEDİR. UYGUN GÖRÜLDÜĞÜ TAKDİRDE İL MÜDÜRLÜKLERİNDEN AVANS ALINABİLİR.

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU

2016-2017 SEZONU

OTURARAK VOLEYBOL
ETAPLI 1. LİG YARIŞMA STATÜSÜ

A GRUBU B GRUBU

S.NO İLİ KULÜB ADI                 S.NO İLİ KULÜB ADI
1 ZONGULDAK KDZ EREĞLİ BLD.             1..ADANA UMUDUN IŞIGI
2 SAMSUN EKSPRES GENÇLİK                 2 .KARABÜK GENÇLİK HİZMETLERİ
3 ZONGULDAK ALAPLI ANADOLU            3. KONYA KONYA ENG.
4 DİYARBAKIR ORTOBETİK ENG.              4 .MUGLA FETHİYE GENÇLİK HİZ.
5 KARAMAN GENÇLİK HİZMETLERİ

1 ) Müsabakalar Oturarak Voleybol Yarışma Talimatı ve İlgili diğer Yönergelerin hükümlerine göre oynanacaktır.
2 ) Yarışmalar 1. Etap, 2. Etap, Final ve Klasman Etabı üzerinden oynanacaktır.
3 ) 1. Ligin Oluşumu: 2015 – 2016 Sezonunda müsabakalara katılan ve ligi
Tamamlayan ve bu takımlardan 2016 – 2017 sezonu için katılım dilekçesi veren takımlar 1. Ligi oluştururlar.
4 ) 1. Lig 2015 – 2016 sezonunu tamamlayan ve 2016 – 2017 sezonunda katılım dilekçesi veren 9 takımın katılımı ile 5 ve 4 takımlı iki grupta, iki devreli lig usulüne göre oynanacaktır.
1. ve 2. Etap maçlar sonunda,
– Gruplarında ilk iki sırayı alan 4 takım lig usulü Final Etabı maçları oynamaya,
– Gruplarında üçüncü ve dördüncü ve beşinci olan 5 takım ise lig usulü klasman maçları oynamaya hak kazanırlar.
– Klasman grubunda son sırayı alan (9. Olan) takım bir alt lige düşer.

– Sporcu Lisans Tescil Vize ve Transfer Talimatının 8. Maddesi (c) ve (d) bendine göre; Takımlar birinci ve ikinci etap arasında transfer yapabilirler.
c) Sporcular, liglerin birinci devresinin bitimi ile ikinci devresinin başlangıç tarihleri arasında, kulüplerinden ilişiksiz belgelerini almaları halinde, sezon içinde müsabakalara katılmış olsalar dahi, taahhütname aranmaksızın ara transfer yapabilirler.
d) Sporcular, liglerin birinci devresinin bitimi ile ikinci devresinin başlangıç tarihleri arasında, lisanslı olduğu kulüpten izin almak kaydıyla, başka bir kulübe geçici transfer yapabilirler. Bu sporcular, sezon bitiminde hiçbir belge aranmaksızın, lisanslı oldukları kulübe geri dönerler.
5 ) Türkiye Kupası düzenlenmesi halinde, bir önceki yıl ilk dört sırayı alan takımlar turnuvaya katılma hakkı kazanırlar,
6 ) 2016-2017 sezonunda Birinci Lig takımları için yabancı oyuncu kontenjanı 1+1 (bir oyuncu sahada, diğeri takım sırasında) dir.
7 ) Etaplar:

İKİNCİ ETAP; Yeri ve Tarihi: FETHİYE – 31 MART – 02 NİSAN  2017
(Cuma – Cumartesi – Pazar)

FİNAL ETABI : ………………………… 
(Perşembe- Cuma – Cumartesi – Pazar)

Katılan takımlar fikstüre göre maç yapacaklar ve bu müsabakaların puan ve averajları 2. Etap müsabakalarına taşınacaktır. 2. Etap müsabakaları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar final etabını oynamaya hak kazanacaktır. Gruplarında 3. 4. Ve 5. Olan 5 takım klasman maçları oynayacaklardır. Bu maçlar neticesinde puan ve averaja göre genel sıralama yapılacaktır.
8 ) 1. Ligde müsabakalara katılarak tamamlayan ve katılım dilekçesi veren takımlar Federasyon tarafından oluşturulacak 2017-2018 sezonu ile ilgili statüde yer alacaklardır.
Federasyon 2. Ligdeki takımların oyuncu niteliği ve müsabaka kalitesini göz önünde bulundurarak, Teknik Kurul’un da uygun görüşüyle 1. Ligdeki takım sayısını arttırabilir.
1. Lig Statüsü takımların katılım durumuna göre her yıl Federasyon tarafından yeniden belirlenecektir,
9 ) Mali Yaptırımlar
Sezon başında müsabakalara katılmayı taahhüt eden takımlar ligi (1. Etap, 2. Etap ve Final Etabı) tamamlamak zorundadır. Mücbir sebepler (Doğal afet ve iklim şartları, Kanuni Grev, Seferberlik İlanı, Savaş Hali, Genel Salgın Hastalık, vb. durumlar), Trafik kazası veya Kulübün kapatılması vb. nedenler dışında bir nedenle ligi tamamlayamayan takımlar;
– 2. Lige düşerler
– Katılmadığı etap için Federasyonun ödeyeceği yevmiye ve yollukları, yasal faizi ile birlikte iade etmek zorundadırlar

PUANLAMA SİSTEMİ:
A) Bu sistemde, önceden belirlenmiş fikstüre göre, kulüp takımlarına puan esasına göre birbirleri ile seri müsabakalar yaptırılır ve müsabaka sonucu elde edilen puanlara göre sıralama yapılır.
3 – 0 ve 3 – 1 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (3) puan,
3 – 2 galibiyetle sonuçlanan müsabakalarda galip gelen takıma (2) puan,
2 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (1) puan,
1 – 3 ve 0 – 3 sonuçlanan müsabakalarda mağlup olan takıma (0) puan verilir.
Hükmen galibiyet alan takımın toplam puanına (3) puan eklenir. Setler 25-0, 25-0, 25-0 olarak tescil edilir.
Bir veya birkaç takım tarafından kazanılan puanların eşitliği halinde, sıralama; kazanılan maç sayısına göre belirlenir. Kazandığı maç sayısı fazla olan takım üst sırada yer alır.
Kazanılan maç sayısına göre eşitliğin bozulmaması halinde; set averajı uygulanır. Bu uygulamada puanları eşit olan takımların müsabakalar sonunda aldıkları setlerin toplamı, verdikleri setlerin toplamına bölünür. Sıralama, büyük sayıya sahip olan takım üst sırada yer alacak şekilde yapılır.
Eşitliğin kazanılan set sayılarına göre de devam etmesi halinde; eşitliği devam eden takımların yaptıkları tüm müsabakalar sonunda aldıkları sayıların toplamı, verdikleri sayıların toplamına bölünür. Takımlar, çıkan sayının büyüklüğüne göre yukarıdan aşağıya sıralanır.
Eşitlik yine de bozulmamışsa bu durumdaki takımların kendi aralarında yaptıkları müsabakalardaki maç, puan, set ve sayı averajına sıra ile başvurularak sıralama belirlenir.

TOP: MİKASA MVA 200 (Lacivert-Sarı) Renkli Top ile oynanacaktır.

KIYAFETLER: Sporcu ve teknik heyetin kıyafetleri yarışma talimatına uyun olmak zorundadır.

TEKNİK KADRO:
2016-2017 sezonunda 1.Lig Kulüplerinin resmi müsabaka kadroları ise en fazla 12 (on iki) sporcu olarak belirlenmiştir.

Türkiye 1.liginde sahaya çıkacak teknik ekibin ( Koç, Yardımcı Koç, Masör) sezon için Federasyondan sahaya çıkış belgesi alması zorunludur.

– Başhakemin resmi ısınmayı başlattıktan sonra, oyun sahasında sadece müsabaka cetvelinde isimleri yazılı bulunanlar kalacaktır.

Statüde yer almayan her türlü konuda Yarış Talimatının ilgili hükümleri geçerlidir.

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P