BİZİ TAKİP ET!

Başkan Uztürk’ten milli yüzücülerimize tebrik mesajı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, 2019 Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda mücadele eden Yüzme Milli Takımımızı tebrik etti. 

Başkan Uztürk, tebik mesajında şu ifadelere yer verdi:

”İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleştirilen 2019 Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda 50 metre sırtüstü finallerinde mücadele etme hakkı kazanan milli sporcularımızdan dünya ikincisi olarak gümüş madalyaya ulaşan Sümeyye Boyacı, sekizinci olan Sevilay Öztürk ve altıncılığı elde eden Beytullah Eroğlu’nu canıgönülden tebrik ederim. Sevilay Öztürk’ü organizasyonun dördüncü gününde 50 metre kelebekte dünya üçüncülüğü elde ederek kazanmış olduğu bronz madalya için ayrıca kutlarım. Milli yüzücülerimiz aldıkları derecelerle göğsümüzü kabarttılar. Şampiyonada ülkemizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyor, bu önemli başarıda emeği geçen teknik ekibimizi kutluyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz.”  

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Antalya Hazırlık Kampımızdan Kareler

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

İlk Hazırlık Maçımızda İngiltereyi 2-1 Mağlup ettik.

İlk Hazırlık maçımızda Milli takımımız sahadan 2-1 galip ayrıldı. Takımımızın gollerini 17. ve 36. dakikalarda Ömer Güleryüz kaydederken, İngiltere 50. dakikada Heald Martin’in attığı golle farkı bire indirdi. Karşılaşma bu skorla sona ererken, milli takımımız ilk hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P