BİZİ TAKİP ET!

‘Artık söz sporcularımızın’

Başkanımız, TRT Radyo 1’de yayınlanan Hakan Özalpuk’un hazırlayıp Ümit Aktan’ın sunduğu Spor Aktüel programına Rio’dan katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Arif Ümit Uztürk,  8 branşta 49 sporcuyla katılacakları 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda ilk  müsabakanın  8 Eylül’de başlayacağını söyledi.

Uztürk, sporcular ve yarışma gün ve saatleri hakkında bilgiler vererek "Yoğun bir programımız var sporcularımızı en iyi şartlarda hazırlayarak buraya getirdik.Artık bundan sonra söz sporcularımızda " dedi.

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P