BİZİ TAKİP ET!

TS BASKETBOL LİGE İLK DEFA KATILACAK KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE!

Lige Yeni Katılacak Olan Kulüplerimizin Dikkatine

Tekerlekli Sandalye Basketbolu branşında liglere yeni katılmak isteyen kulüplerimizin Federasyonumuza yazılı başvuruları 13 Ekim 2021 tarihinde mesai saati bitiminde sona erecektir. Başvurular Federasyona yazılı yapılacaktır. 14 – 20 Ekim 2021 tarihleri arasında Federasyonun belirleyeceği yer, gün ve saatte belirlenecek yerde denetlemeler yapılacaktır. Bu denetlemeler sırasında;

1- Kulübünüze tescilli en az yedi basketbol lisans çıkarılmış oyuncu olması ve oyuncularınızın tamamının denetleme yerinde hazır bulundurulması

2- Noterden onaylı Kulüp demirbaş defterine kaydedilmiş müsabaka oynamaya uygun en az 7 (yedi) basketbol spor sandalyesi

3- Tarafınıza bildirilecek olan tarihte yapılacak olan denetimde sahaya çıkabilecek toplamda 14 Puanı geçmeyen 7 (yedi) oyuncunuzun denetim mahallinde hazır bulundurması ( Puanlaması daha önceden yapılmış oyuncularınız var ise bu oyuncuların lisans ve puan kartları fotokopilerinin denetleyiciye ibraz edilmesi.)

4-
3. Maddeye uygun en az 7 (yedi) oyuncunuz yoksa diğer şıklar denetleme yapan kişi tarafından dikkate alınmaz ve lige alınmanız için geçerli uygunluk onayı verilmez.

5- Yukarıdaki maddelerden sonra denetmenlerin raporu ve Federasyon onayından sonra Lige
katılmak için başvuran ve Federasyon tarafından geçerlilik onayı alan kulüplerimizin kura
çekiminden önce yeni katılan kulüplerden 10.000,- TL (onbin TL) lige katılım güvencesi adı altında bir bedel alınacak, Başvurudan sonra yukarıda belirtilen herhangi bir nedenle liglerden çekilmeyen kulüplerimize bu güvence bedeli lig bitiminde iade edilecek, ancak yukarıda belirtilen herhangi bir nedenle (ne olursa olsun) liglerden çekilen takımların Lige Katilim güvence bedelleri Federasyona irat kaydedilecektir. Bu bedel Federasyonun açıklayacağı tarih ve hesap numarasına Federasyona ibraz edilecektir. Federasyondan liglere katılmaları uygun görülen ve bu bedelleri belirtilen tarihe kadar yatırmayan kulüpler onay almış olsalar bile liglere alınmazlar.

Duyurular

Federasyon Başkanımızdan Bayram Tebriği

Federasyon Başkanımız Alpaslan Erkoç, Tüm Camiamızın bayramını kutladığını dile getirdi.

“Tüm Spor Kulüpleri Başkanları, Yöneticileri, Antrenörleri, Sporcuları, Takımlarımızı ve Milli takımımızı oluşturan destek personelleri, sağlık ekipleri, Hakemlerimiz, Gözlemcilerimiz, tüm kurullarımızın, federasyonumuza destek veren tüm sponsor firmalarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, hayırlı bayramlar dilerim.”

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Sponsorlarımızdan Vestel Yetkilileri Kampımızı ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonası’na hazırlık sürecinde Riva’da bulunan Milli Takımımıza Vestel CMO’su-Vestel Pazarlama Genel Müdürü Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Marka İletişim, Deneyim ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Osman Badur moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin gururu Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda başarılı olması için yoğun bir şekilde çalıştığı bu süreçte, Vestel’in üst düzey yöneticileri takımımızı ziyaret ederek moral verdi. Ziyaret sırasında Duygu Badem Uylukçuoğlu ve Osman Badur, Milli Takımımıza başarılar dileyerek, oyuncuların ve teknik ekibin hedeflerine ulaşmaları için desteklerini sundular.

Duygu Badem Uylukçuoğlu; Vestel olarak, Türk sporuna ve Milli Takımımıza olan desteğimizi sürdürüyor ve bu tür önemli organizasyonlarda milli ruhu ve birliği güçlendirmeye devam ediyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanan Vestel ailesi olarak, Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz.

Milli Takımımıza ve teknik ekibine başarılar diler, Avrupa Şampiyonası’nda elde edecekleri başarılar için sabırsızlıkla beklediğimizi belirtiriz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Lig Üçüncüsü

Bitexen Ampute Futbol 1.Lig Üçüncüsü; Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü, 14 hafta boyunca kıyasıya rekabetin sürdüğü 1.ligde Sezon sonunda 28 puan alarak üçüncü olan Kahramanmaraş Ampute Spor Kulübü Başkanı, yöneticileri ve Sporcularını tebrik ediyoruz. Gelecek sezonda başarılar diliyoruz.

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P