BİZİ TAKİP ET!

PARAVOLLEY EUROPE, 2021 STRATEJİ GÜNÜ’NDE GELECEĞE BİR BAKIŞ SUNUYOR

Strateji Günü etkinliği, 2021 Erkekler ve Kadınlar Oturarak Voleybol Avrupa Şampiyonası’nın başlamasından sadece iki gün önce, Antalya’nın hemen batısındaki bu doğu Akdeniz beldesinde Kemer’in deniz kıyısındaki Daima Biz Hotel’de gerçekleşti.

Strateji Günü 2021, Türkiye’nin de dahil olduğu birden fazla ülkeden temsilciler ile birlikte çeşitli konuları tartışmak ve bilgi almak için bugün burada bir araya geldi.

ParaVolley Avrupa’nın geleceğini belirledi.

Toplantı, ParaVolley’in geleceğine odaklandı ve ParaVolley’in uzun bir yol kat etmesiyle özellikle yarışmalara odaklandı. Sadece 2021 yılında ve pandeminin neden olduğu kısıtlamalara rağmen Avrupa Oturarak Voleybol Şampiyonası’nın sonucunun kapalı ve plaj etkinlikleri dahil 200’ün üzerinde maç olmasının hedeflendiği konusu üzerinde duruldu.
ParaVolley Europe kağıtsız bir dünyada ekolojik olmanın önemini yönetimin ve organizasyonun tüm yönlerinde tam bir dijital uygulamaya geçiş de ayrıntılı olarak ele alındı.
Buna kayıt ve lisanslama, akreditasyonlar, web hizmetleri ve ayrıca hakemlerin eğitimi ve testleri dahil edildiği açıklandı.
Dijital çağ, mesajı iletme alanında çoktan hayatımıza giriş yaptığı vurgulandı.Yarışmalar artık canlı akış, tam istatistikler ve kapsamlı medya kapsamı dahil olmak üzere özel web sitelerinin izlenmesinin daha geniş kitlere ulaşmasının keyfini çıkarıyor.
Ayrıca, Avrupa Birliği projeleri aracılığıyla ParaVolley hareketi için fon sağlanması da tartışıldı – ancak bu, dış işbirliği gerektirecektir.

TBESF ayrıca pazar günü başlayacak ve 16 erkek ve 11 kadın takımının rekor katılımıyla Avrupa Şampiyonasına da ev sahipliği yapacak. Üç kortun kurulduğu yarışma salonu, otel arazisi içinde elverişli bir konumdadır.

Avrupa Şampiyonası’nın canlı (ve isteğe bağlı) akışının yanı sıra gün boyunca canlı yorumlar, canlı skorlar, tam istatistikler, fotoğraflar ve bir hafta sürecek turnuva boyunca çok daha fazlası için Aşağıdaki sayfaları takip ederek yarışmaya özel web sitesini ziyaret edebilirsiniz. .


https://ec2021.paravolley.eu/

https://www.flickr.com/photos/paravolleyeurope

https://www.paravolley.eu/

https://www.facebook.com/paravolleyeurope/

https://twitter.com/ParaVolleyEU

https://www.instagram.com/paravolley

 İşaret tv youtube kanalı  https://www.youtube.com/c/%C4%B0%C5%9FaretTV

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P