BİZİ TAKİP ET!

OTURARAK VOLEYBOL FEDERASYON KUPASI

OTURARAK VOLEYBOL FEDERASYON KUPASI KONYA 75. YIL SPOR SALONUNDA DEVAM ETMEKTEDİR.

MÜSABAKALARA; 

KONYA ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ,
KARABÜK GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
DİYARBAKIR ORTOPEDİK ENGELLİLERGÜCÜ SPOR KULÜBÜ
ZONGULDAK KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ
ADANA UMUDUN IŞIĞI ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ
FETHİYE GENÇLİK  SPOR KULÜBÜ
SAMSUN EKSPRES ENGELLİ GENÇLİK VE SPOR  KULÜBÜ
KONYA EĞİTİM VE GENÇLİK SPOR KULÜBÜ

Federasyon Kupasına  idareci, sporcu, hakem ve diğer görevliler  olarak 120 kişi katılmıştır.  
Müsabakalara Konya  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ÖMER ERSÖZ, Selçuk Üniv. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nizamettin ÇİFTÇİ,  Federasyon Başkanımız Sayın Arif Ümit UZTÜRK, Başkanvekili İlhami KILINÇKAYA , Oturarak Voleybol Branş Asbaşkanı ve Yönetim Kurulu Üyemiz SONER YASAK, Teknik Kurul Üyemiz ve Milli Takımlar Sorumlusu Yusuf Kenan KÖK, İbrahim AKTAY, Hamit BİNMEZ , Selçuk Üniv. Besyo Öğretim Üyesi Ahmet BOZDAM,  İl Temsilcimiz Caner ÖZKAN  ve kurullarımızdaki  diğer görevlilerde iştirak etmişlerdir. 

Şampiyona’ya  Türkiye Voleybol Federasyonu  İl Temsilcisi  Mustafa TARMAN ,  Gözlemci Meral TAŞPINAR ve  hakemlerimiz sonsuz destek vermiş olup, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Müsabakalar sonucunda ilk üç sıralama aşağıdaki şekilde oluşmuştur.

1. Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü  
2. Adana Umudun Işığı Engelliler Spor Kulübü 
3. Samsun Ekspres Engelli Gençlik ve Spor Kubülü 

Tüm katılımcılara teşekkür ederiz. 

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P