BİZİ TAKİP ET!

Kupada finalin adı: Şahinbey Belediyesi-Etimesgut Belediyesi

Ampute Futbol Türkiye Kupası final maçı, Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü arasında oynanacak. 

Bitlis’te düzenlenen Ampute Futbol Türkiye Kupası’nda yarı final ilk maçında; Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Trabzon Ortahisar Belde Spor Kulübü’nü 4-0 yenerek finale yükseldi.

Günün ikinci müsabakasında ise Etimesgut Belediyesi Ampute Spor Kulübü, Pendik Engelliler Spor Kulübü’nü 5-0 mağlup etti.

Turnuvada yarın saat 12.00’de Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Etimesgut Belediyesi Ampute şampiyonluk maçında karşılaşacak. Final mücadelesi, TRT Spor 2’den canlı yayınlanacak.

Pendik Engelliler ve Trabzon Ortahisar Belde ise saat 10.00’da üçüncülük için sahaya çıkacak. 

Öte yandan 5.’lik/6.’lık maçında, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Baltalı Grup Denizli karşılaştı. Mücadeleden, 2-1’lik skorla galip ayrılan İzmir Büyükşehir Belediyesi turnuvayı beşinci, Baltalı Grup Denizli ise altıncı sırada bitirdi. 

Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P