BİZİ TAKİP ET!

Kadın masa tenisçilerimiz Ürdün’de 9 madalya kazandı

Ürdün’nün başkenti Amman’da düzenlenen Uluslararası Para Masa Tenisi Turnuvası’nda kadın masa tenisçilerimiz 2 altın, 5 gümüş, 2 bronz olmak üzere toplam 9 madalya kazandı.

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na katılım hakkı kazanmak için sporcuların puan topladığı organizasyonda millilerimiz ferdi ve takım müsabakalarında mücadele etti.

Ferdi karşılaşmalarda 9/10. klas kategorisinde yarışan üç milli sporcumuz da kürsüde yer almayı başardı. Mücadeleleri ilk sırada bitiren Merve Cansu Demir altın madalya kazanırken Neslihan Kavas gümüş, Ümran Ertiş bronz madalya elde etti.

3/5 klas kategorisinde sporcularımızdan İrem Oluk gümüş, Hatice Duman bronz madalyaya uzandı. Kübra Korkut ise 7/8 klas kategorisindeki maçlarını ikinci sırada tamamladı ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

Kadınlar takım müsabakalarında Merve Cansu Demir, Neslihan Kavas ve Ümran Ertiş’ten oluşan milli takımımız, 6/10 klas kategorisinde altın madalya kazanarak kürsünün zirvesine çıktı.

Hatice Duman ve İrem Oluk’tan oluşan bir diğer kadın milli takımımız ise 1/5 klasta gümüş madalya alarak takım müsabakalarından da başarı ile ayrıldı.

Milli sporcumuz Kübra Korkut ise 6/10 klasta Malezyalı partneri Gloria Gracia ile madalya mücadelesi verdi. Maçlarını ikinci sırada tamamlayan Korkut-Gracia ikilisi gümüş madalya elde etti.

Milli Takımımız, 2020 Tokyo yolundaki kota mücadelelerine Mayıs ayında Slovenya’da yapılacak Para Masa Tenisi Açık Turnuvası ile devam edecek. 

 




Duyurular

İlk Hazırlık Maçımızda İngiltereyi 2-1 Mağlup ettik.

İlk Hazırlık maçımızda Milli takımımız sahadan 2-1 galip ayrıldı. Takımımızın gollerini 17. ve 36. dakikalarda Ömer Güleryüz kaydederken, İngiltere 50. dakikada Heald Martin’in attığı golle farkı bire indirdi. Karşılaşma bu skorla sona ererken, milli takımımız ilk hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası Hazırlıkları Kapsamında Antalya’da Kampa Giriyor

Türkiye Ampute Futbol Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası için son hazırlıklarını yapmak üzere sezon sonu ikinci etap kampını Antalya’da  gerçekleştirecek. Titanic Deluxe Belek Hotel’de 22-29 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan kamp, takımın Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlık maçları da yapacağı bir kamp olacak.

Hazırlık maçı programı şu şekilde:

  • 22 Nisan 2024: Türkiye – İngiltere
  • 24 Nisan 2024: Türkiye – Özbekistan
  • 26 Nisan 2024: Türkiye – Özbekistan

 

Milli takımımıza başarılar diliyoruz.

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Ampute Futbol Milli Takımımız Kocaeli Kampını sonlandırdı.

Avrupa Şampiyonasını hazırlıkları çerçevesinde 15-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Kocaeli ilinde hazırlıklarına devam eden Ampute Futbol Milli takımımız buradaki çalışmalarını sonlandırarak ikinci etap kamp için Antalya’ya hareket etti.

 

 

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P