BİZİ TAKİP ET!

İstanbul Engelli Yıldızlar S.K. Elig Ortak Avukat Bürosuna Emanet

Elig Ortak Avukat Bürosu’dan sponsorluk…

 

İSTANBUL ENGELLİ YILDIZLAR SPOR KULÜBÜ, ELİG ORTAK AVUKAT BÜROSU’NA EMANET

ELİG Ortak Avukat Bürosu, engelli sporunun gelişmesi adına 2013-2014 sezonundan başlamak üzere, İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu ile yaptığı toplantılar sonucunda, engelli sporunun gelişmesi, bedensel engelli gençlerin yetiştirilmesi ile topluma kazandırılmaları için İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü’nün yaptığı çalışmalara maddi ve manevi katkı sağlamak adına sponsor olmaya ve bu sponsorluğun ilerleyen yıllarda da artarak gelişmesi yönünde karar aldı.

ELİG Ortak Avukat Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Av.Gönenç GÜRKAYNAK, İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü bünyesinde yer alan ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun düzenlediği, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Liginde mücadele eden basketbol takımının isminin “ELİG Avukat Bürosu Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı” adıyla liglere katılmak istediklerini söyleyen Sayın GÜRKAYNAK, iddialı bir kulüp yapısı oluşturularak desteklerinin uzun yıllar devam edebileceğini, takımın yeniden yapılandırılması için çalışmaların kısa sürede başlamasını talep etmiştir. Ayrıca, bu tarz oluşumun içinde olmaktan da gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etmiştir.
İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Kemal YÜKSEL de, engelli sporunun ilk kurulan kulüplerinden olma özelliği taşıyan kulübümüz, uzun yıllar elit sporcular yetiştirmiş, bedensel engelli sporunun Ülkemizde başlamasında, gelişmesinde ve bu günlere gelmesinde hatırı sayılır katkısı olmuştur. Son yıllarda duraklama dönemi yaşayan kulübümüzün ELİG Ortak Avukatlık Bürosu’nun katkıları ile eski günlerine döneceğini ifade etmiş ve ELİG Ortak Avukatlık Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Av. Gönenç GÜRKAYNAK başta olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürlerini sunmuştur.

 

TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU TARAFINDAN SPONSORA PLAKET

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu As Başkan’ı Ali Duran Karakaya, 12.01.2014 Pazar Günü Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynadığımız maç öncesinde, kulübümüze sponsor olan ELİG Ortak Avukat Bürosu’na Federasyon adına plaket takdim etti. Karakaya, plaketi takdim ederken, ELİG Ortak Avukat Bürosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Gönenç Gürkaynak’a göstermiş oldukları duyarlılıktan ve engelli sporuna vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.


 

Duyurular

Federasyon Başkanımız, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan ERKOÇ, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesinin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.

Federasyon Başkanımız iftar yemeğinde Hakem ve gözlemcilerin Futbolun değişmez bir parçası olduğunu, büyük bir özveriyle çalıştıklarını dile getirdi. Ampute Futbol Hakem ve gözlemcilerine ligleri sorunsuz bitirdikleri için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeğine ayrıca, Ampute Futbol Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet ALANKA, Ampute Futbol Milli Takım Baş Antrenörümüz İsmail TEMİZ, Duayen hocalarımızdan Sayın Talat TOKAT, Metin TOKAT, MHK Eski Üyelerimiz Sayın Murat ILGAZ, Sayın Ali KUNAK, Sayın Sürhat MÜNİROĞLU,Eski Süper Lig hakemlerimizden Sayın Serdar ÇAKMAN, Süper Lig Gözlemcilerimizden Sayın Ali ULUYOL, Süper  Lig Yardımcı Hakemleriz Sayın Anıl USTA, Sayın Mustafa SÖNMEZ, Sayın Serkan ÇİMEN, Sayın Serkan OLGUNCAN,A klasman Gözlemcimiz Sayın Cengiz AKYÜZ katılım sağladı.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Süper Lig ve 2. Lig Gol Kralları

Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi ve 2. Ligi oynanan maçların ardından sona erdi.

Süper Lig’de Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü oyuncusu “Yussıf Yahaya” attığı 46 golle gol kralı olurken, 2.Lig ekiplerinden Bağcılar Engelliler Spor Kulübü oyuncusu “Alberto Epomba Fiengo Adelino” ise attığı 27 golle gol kralı oldu. Her iki sporcumuzu da tebrik ederiz.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

AMPUTE FUTBOL TÜM LİGLER KART ÇİZELGESİ

2023-2024 Sezonu Bitexen Ampute Futbol Ligleri güncel kart çizelgesi aşağıdadır;

SÜPER LİG 1.LİG VE 2.LİG KARTLAR GÜNCEL

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P