BİZİ TAKİP ET!

Genç milli ampute futbolcularımız, eşitlik için Süper Kupa’da!

Genç milli ampute futbolcularımız, eşitlik için Süper Kupa’da!

Genç futbolcularımızdan Bob Marley şarkısı

UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi kupası sahibi Chelsea takımlarının, 2019 UEFA Süper Kupa için İstanbul Vodafone Park’ta karşılaştığı mücadele öncesinde gerçekleştirilen seremonide genç milli ampute futbolcularımız, TRT İstanbul Radyosu Çoksesli Çocuk Korusu ile Bob Marley’in "Three Little Birds" adlı şarkısını seslendirdi.

Açılış seremonisi için tıklayınız. 


Genç millilerimiz, Liverpool antrenmanına katıldı 

Genç millilerimiz, 2019 UEFA Süper Kupa maçı öncesinde ise son çalışmasını Vodafone Park’ta yapan Liverpool’un antrenmanında keyifli anlar yaşadı. UEFA Vakfı’nın yaptığı "Ampute çocuklar eşitlik için Süper Kupa’da" çalışması kapsamında genç çocuklarımız, Liverpoollu futbolcular ile birlikte antrenman yaptı. Mohamed Salah oyuncularımızla özel olarak ilgilenirken, diğer futbolcular da çocuklarımızla birlikte top sektirme antrenmanı yaptı.
 

Van Dijk sordu, Emirhan yanıtladı 

UEFA Süper Kupa karşılaşması öncesi Liverpollu yıldız Virgil van Dijk’in, genç oyuncumuz Emirhan Kargacı ile yaptığı röportajı yayınladı. Vodafone Park’ta bir araya gelen ikilinin arasındaki röportajda Emirhan, Van Dijk’in sorularını yanıtladı. 

Emirhan, 11 yaşındayken trafik kazası geçirdiğini, hayattan keyif almaya devam ettiğini, hayalinin milli takımda 7 numaralı formayı giyerek kupalar kazanmak olduğunu söyledi. 

Kendisiyle benzer durumda olan çocuklara çağrıda bulunan genç futbolcumuz, ”Kendilerinden asla utanmasınlar. Evden çıkmazlarsa karanlığı yaşarlar ancak sosyal aktivite yaparlarsa yıldızları parlayacaktır.” ifadelerini kullandı. 

İkili, röportajın ardından hatıra fotoğrafı çektirerek vedalaştı. Röportajı izlemek için tıklayınız. 






Duyurular

Türkiye: 6 – Özbekistan: 1

İkinci Hazırlık karşılaşmasında Asya kıtasının güçlü ekiplerinden Özbekistan ile karşı karşıya gelen Ampute Futbol Milli takımımız, Rahmi, Ömer ve Fatih Şentürk’ün attığı ikişer golle sahadan 6-1 üstün ayrıldı. Böylelikle İngiltere’den sonra ikinci hazırlık maçımız olan Özbekistan Milli takımını da yenmeyi başardık.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Vefat&Başsağlığı

Manisa bölgesi klasman hakemimiz Yusuf Bulut’u antrenmanda geçirdiği kalp krizi nedeniyle maalesef kaybettik camiamızın başı sağolsun.

OKUMAYA DEVAM ET

Duyurular

Türkiye-Özbekistan Maçı Canlı Yayın

24.04.2024 tarihinde saat 17:00’da oynanacak olan Türkiye – Özbekistan hazırlık karşılaşması aşağıdaki linkten canlı olarak yayınlanacaktır.

 

OKUMAYA DEVAM ET

Çok Okunanlar

Copyright © 2022 Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu

P